25
Joi, Apr
3 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mai sunt doar câteva zile în care vă puteți reînnoi contractele pentru locurile de parcare de reședință, de pe raza municipiului Turda. Plata și întocmirea contractului se face la sediul societății API TURDA SRL de pe strada Axente Sever nr. 27, cu următorul program: Luni-Marți 07.30-15.00, Miercuri 07.30-18.00, Joi 07.30-15.00, Vineri 07.30-12.30.

31 ianuarie 2021 este ultima zi anunțată de societatea API TURDA, pentru reînnoirea contractelor, după această dată, locurile de parcare vor fi redistribuite la tariful de 15 lei/lună (parcare asfaltată), respectiv 10 lei/lună (parcare pietruită) – pentruapi turda persoane fizice, iar pentru persoane juridice 60 lei/lună.

Pentru reînnoirea contractelor, când vă prezentați la sediul API TURDA; trebuie să aveți la dvs. următoarele documente în original + copie:

Persoane fizice:

  • carte de identitate/buletinul abonatului cu domiciliul stabil sau reședința în apropierea parcajului
  • certificat înmatriculare autoturism proprietate, cu inspecția tehnică periodică în valabilitate
  • dacă este cazul, adeverință din partea persoanei juridice că utilizatorul folosește autoturismul în interes personal și poate fi parcat la domiciliu

Persoane juridice:

  • certificat înregistrare sau certificat constatator al abonatului din care să rezulte că are sediul social sau punctul de lucru în apropierea parcajului
  • certificat înmatriculare autoturism în proprietate, cu inspecția tehnică periodică în valabilitate

Tariful pentru persoane fizice este de 125 lei/an pentru parcările asfaltate și 80 lei/an pentru parcările pietruite în intervalul mai sus menționat (16.11.2020-31.01.2021). tariful pentru persoane juridice este de 600 lei/an. 

 

Pin It