29
Vi, Sep
25 New Articles

Anunțuri
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În județul Cluj au mai devenit operaționale 13 fluxuri pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech, după cum urmează:fluxuri noi

 În municipiul Cluj-Napoca:

-      Centrul  de vaccinare Școala Gimnazială „Ion Creangă”, Str. Peana nr. 2-4 – 2 fluxuri;

 

În municipiul Dej:

-     Centrul de vaccinare – Centrul de servicii sociale din Dej, Str. Regina Maria nr. 26 –  2 fluxuri;

-     Centrul de vaccinare Fosta Școala nr. 5, str. Fragilor nr. 6, Dej - 4 fluxuri;

 

În comuna Baciu:

-       Centrul de vaccinare Baciu - Căminul Cultural, Str. Transilvaniei, nr. 269 –  2 fluxuri;

 

În comuna Florești:

-       Centrul de vaccinare Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai”, str. Andrei Mureșanu nr. 1, Sala de Sport - nr. 2 - 3 fluxuri.

 

Vaccinarea efectivă a persoanelor programate se va realiza începând de marți, 23 martie a.c.

Toți cei care doresc să se vaccineze se pot programa prin intermediul listelor de așteptare alocate acestor cabinete. Reamintim că programarea se poate realiza atât online în platformă, cât și telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25.

Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore.

Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de așteptare, cu menținerea prioritizării. Astfel, vor fi notificate pe 75% din locuri persoane

din cadrul populației la risc și pe 25%, lucrători din domenii esențiale. În cabinetele în care rămân locuri libere vor fi notificate persoanele din Etapa a III-a înscrise pe listele de așteptare.

Recomandăm cetățenilor care se înscriu pe aceste liste să confirme programarea la vaccinare și să nu se prezinte la centrul de vaccinare anterior acestui demers, astfel încât să nu piardă poziția ocupată inițial pe această listă.

Persoanele care aleg programarea individuală în platforma electronică trebuie să acceseze aplicația după primirea notificării pentru alegerea zilei și a intervalului orar. Cele care optează pentru programarea prin Call Center, la numărul 021.414.44.25, vor fi planificate la vaccinare în ziua și în intervalul orar disponibile pentru administrarea vaccinului, fără a fi necesară confirmarea programării.

 

-------------

167 de cabinete noi pentru administrarea vaccinului de la compania Pfizer/BioNTech Începând de mâine, 20 martie a.c., 167 de cabinete noi devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech, în 13 județe din țară și la nivelul municipiului București.

Vaccinarea efectivă a persoanelor programate se va realiza începând de marți, 23 martie a.c.

Distribuția acestora este următoarea: • Municipiul București – 54 cabinete; • Arad – 9 cabinete; • Bihor – 3 cabinete; • Bistrița-Năsăud – 3 cabinete; • Brașov – 8 cabinete; • Cluj – 13 cabinete; • Constanța – 20 cabinete; • Dâmbovița – 4 cabinete; • Harghita – 1 cabinet; • Hunedoara - 3 cabinete; • Satu-Mare – 1 cabinet; • Sibiu – 12 cabinete; • Timiș – 30 de cabinete; • Vâlcea - 6 cabinete. Toți cei care doresc să se vaccineze se pot programa începând din 20 martie a.c., prin intermediul listelor de așteptare alocate acestor cabinete.

Reamintim că programarea se poate realiza atât online în platformă, cât și telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25.

Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore.

Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de așteptare, cu menținerea prioritizării. Astfel, vor fi notificate pe 75% din locuri persoane din cadrul GUVERNUL ROMÂNIEI COMITETUL NAȚIONAL DE COORDONARE A ACTIVITĂȚILOR PRIVIND VACCINAREA ÎMPOTRIVA COVID-19 Website: https://vaccinare-covid.gov.ro/ | Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. populației la risc și pe 25%, lucrători din domenii esențiale. În cabinetele în care rămân locuri libere vor fi notificate persoanele din Etapa a III-a înscrise pe listele de așteptare.

Recomandăm cetățenilor care se înscriu pe aceste liste să confirme programarea la vaccinare, astfel încât să nu piardă poziția ocupată inițial pe această listă. Persoanele care aleg programarea individuală în platforma electronică trebuie să acceseze aplicația după primirea notificării pentru alegerea zilei și a intervalului orar.

Cele care optează pentru programarea prin call center, la numărul 021.414.44.25, vor fi planificate la vaccinare în ziua și în intervalul orar disponibile pentru administrarea vaccinului, fără a fi necesară confirmarea programării.

Grupul de comunicare al CNCAV --------------------------- Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea prim-ministrului

Pin It