25
Joi, Apr
6 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vestea că unul dintre cei mai „plini de har” preoți din Turda este la spital, in stare gravă a lovit ca un trăznet comunitatea credincioșilor ortodocși și nu numai. vasile stiopei

Preotul paroh al Parohiei Ortodoxe Oprișani 2, Vasile Știopei, a fost rănit grav în accidentul petrecut  marți seara la intersecția străzilor Calea Victoriei cu Izvor.

Transportat de urgență la spital, preotului Vasile Știopei i-a fost indusă coma, urmare a multiplelor plăgi și fracturi suferite, acesta având nevoie de multiple intervenții chirurgicale.

Rețelele sociale s-au umplut de apeluri la rugăciune dar și de apeluri pentru donare de sânge, preotul atât de îndrăgit de enoriașii săi având foarte mare nevoie de transfuzii.

Toate persoanele care vor să doneze pentru preotul turdean, se pot deplasa la Centrul Regional de Transfuzii Sangvine Cluj-Napoca, strada Nicolae Bălcescu nr. 18, care este deschis de luni până vineri, între ora 7:30-13:30, unde trebuie să precizeze că donează pentru Vasile Știopei, care este internat la  Nu contează grupa sangvină.sectia ATI de la Chirurgie 1 din Cluj-Napoca.

 

Cei care nu pot face cât mai repede deplasarea la Cluj-Napoca pentru a dona, pot să doneze sânge marți dimineață, la Policlinica Turda, unde va fi deschis, pentru câteva ore, un centru temporar de donare sangvină.

 

Mai multe despre accidentul în care a fost rănit preotul turdean puteți citi aici: 

Ciocnire violentă la Turda, soldată cu trei răniți

Pin It