19
Vi, Apr
20 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Lucrări POIM - Lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare avansează în localitățile cuprinse în contractul - CL10-lot2 – Extindere și reabilitare sisteme de alimentare cu apă și sisteme de canalizare menajeră în comunele Ciurila, Petreștii de jos și Săndulești. Se lucrează la extinderea rețelei de apă în comuna Ciurila, localitatea Pruniș. Lucrările se desfășoară în cadrul proiectului Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020.
 Compania de Apă Arieş S.A. implementează “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” co-finanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020. Cu o valoare estimată de aproximativ 130,52 milioane de euro proiectul de investiții reprezintă o nouă etapă semnificativă în cadrul extinderii și modernizării infrastructurii de alimentare cu apă, colectare și evacuare ape uzate din Regiunea Turda – Câmpia Turzii, județul Cluj, continuând procesul investițional derulat prin POS Mediu 2007 – 2013.
 Acest proiect, aprobat de către Comisia Europeană în data de 05.06.2019, va permite continuarea strategiei de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, conducând la o creștere considerabilă a calității serviciilor oferite întregii populații deservite. #CAA #POIM
Pin It