19
Vi, Apr
20 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în perioada 23.07.2022 - 26.07.2022, între orele 20:00 - 06:00, în localitatea Ciurila. De asemenea, în perioada 23.07.2022 - 26.07.2022, între orele 06:00 - 20.00, apa va fi furnizată cu presiune redusă.
 
Ca urmare a fenomenului de secetă accentuată din ultima perioadă, s-a înregistrat o creştere a consumului de apă potabilă la nivelul sistemelor centralizate operate de Compania de Apă Arieș. 
 
Astfel, ca urmare a cerinţei crescute de apă la nivelul zonelor de aprovizionare, nu se poate acumula în rezervoarele de stocare suficientă apă pentru a asigura furnizarea în regim continuu. Pentru a permite refacerea rezervei de apă înmagazinată în rezervoare se impune sistarea furnizării de apă în reţeaua de distribuţie. În această situaţie se află și sistemul de alimentare cu apă din  localitatea Ciurila. 
 
În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei în anumite intervale orare, recomandăm utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.
 
La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
Pin It