19
Vi, Apr
20 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Persoanele fizice și juridice din Municipiul Câmpia Turzii care dețin sisteme proprii de gestiune a apelor uzate (fose septice, bazine vidanjabile etanș) sunt obligate să se racordeze la rețeaua publică de canalizare existentă.
De asemenea, persoanele fizice şi juridice care deţin sisteme individuale de colectare şi evacuare a apelor uzate (bazin vidanjabil etanş sau fosă septică cu evacuare) au obligaţia să înscrie sistemul în Registrul autorităţii publice locale.
Termenul limită este de 120 de zile de la conectarea incintei la sistemul de colectare sau epurare a apelor uzate, respectiv de 180 de zile de la intrarea în vigoare a HG 714/2022, în cazul celor deja existente.
În acest sens, vă rugăm să accesați link-ul: https://campiaturzii.ro/.../model-cerere-inregistrare..., să descărcați și să completați documentul atașat, apoi să-l depuneți la Registratura Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, împreună cu anexele menționate în cerere.
Totodată, cetățenii care dețin sisteme proprii de colectare a apelor uzate vor proceda la obținerea autorizației de construire, pentru aceste sisteme, iar cetățenii care deversează apele uzate într-un corp de apă, vor demara procedurile în vederea obținerii avizului de gospodărire a apelor.
Neîndeplinirea acestor obligații constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 5.000 și 10.000 de lei, în conformitate cu prevederile legale!
Direcția Relații cu Comunitatea
Pin It