25
Joi, Apr
3 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
 Un meci pentru o viață♥️
Numele ei este Alexandra, are 13 ani si este colega de școală a unora dintre componentele echipei A.C.S . Arieșul Turda.
În urma cu doi ani a fost diagnosticată cu o tumoare și de atunci fiecare zi din viața ei este o luptă împotriva unui destin nedrept.
Este o luptătoare, o optimistă și la fel ca toți copii nostrii își dorește să trăiască și să fie sănătoasă.
Asta ne dorim si noi cei din conducerea clubului și împreună cu Potaissa Turda am hotărât să organizăm un prim derby între cele doua cluburi ,la nivel de handbal feminin, pentru Alexandra.
Dorim să îi transmitem că suntem alături de ea si vrem să o ajutăm și printr-o strângere de fonduri pentru a ajuta la costisitorul tratament de care are nevoie.
Pentru asta, în data de 03.12.2022 (sâmbăta) începând cu orele 17.00 vă așteptăm pe toți, începând cu administrația locala, oameni de afaceri, organizații caritabile,cluburi sportive ,locuitori ai Turzii să umplem Sala Barițiu din Turda .
Orice sumă este importantă iar maximul poate fi atins printr-o mobilizare colectivă.
VIAȚA ALEXANDREI DEPINDE DE UMANITATEA ȘI SOLIDARITATEA NOASTRĂ!
Partida între
AHC POTAISSA TURDA și ACS ARIEȘUL TURDA va începe la orele 17.30
Toate sumele strânse la acest eveniment vor fi predate familiei Alexandrei care se va afla în acel moment in Germania și cu care vom avea un live cu aceasta ocazie.
Donații sau informații la tel 0756 306 306.
 
 
 
 
 
Pin It