19
Vi, Apr
20 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Pielea este unul dintre cele mai tradiționale materiale din istoria confecțiilor.

Timp de mii de ani, oamenii au beneficiat de pielea animalelor ca produs secundar al vânătorii, folosind-o pentru îmbrăcăminte, adăpost și unelte.

Totuși, a fost de asemenea, unul dintre cele mai controversate materiale, datorită legăturii sale evidente cu industria cărnii, deloc ecologică.

Pentru consumatorii preocupați de influența alegerilor lor asupra animalelor, lucrătorilor și mediului, pielea este o investiție discutabilă.

Încălzirea globală ia amploare, habitatul este puternic influențat, vopselele sintetice au impact asupra mediului și sănătății umane, iar dacă amprenta lăsată de industria pielii asupra planetei nu vă dă pace, există o alternativă foarte bună, în pielea ecologică.

Pielea sintetică este o nouă invenție pentru manifestul despre produsele sustenabile, o alternativă la pielea tradițională, care este fabricată din materiale sintetice, sau din resurse naturale.

Agende de calitate superioară, prietenoase cu mediul

Unika a decis să minimizeze impactul negativ asupra planetei, confecționând agende din materiale ecologice, precum cele din piele PU (material cu textură similară pielii naturale, gros și realizat din poliuretan pe suport nețesut) – de calitate superioară, ce reproduc elegant și fără cusur pielea naturală.

Dacă sunteți o persoană cu viață socială activă, mai tot timpul în mișcare, ce preferă să își păstreze datele importante într-o agendă eco-friendly, Urban este alegerea perfectă.

Aceasta are o copertă rezistentă, buretată față, cu aspect pânzat, din piele PU, buzunar cărți de vizită pe coperta 1 și clapă de închidere. Este disponibilă în 4 culori vibrante, oferindu-vă libertatea de a vă exprima așa cum sunteți.

Este foarte încăpătoare, oferindu-vă 208 pagini, nedatate și semn de carte inclus. În plus, aceasta poate fi reciclată într-un mod ecologic.

 

Potrivită pentru orice outfit – Agenda Soft aduce un plus de eleganță și modernism. Închiderea cu clapă magnetică o face ușor de folosit, iar buzunarele interioare vă ajută să vă organizați mai bine cărțile de vizită și cardurile. De asemenea, aceasta poate fi personalizată prin timbru sec, print UV și folio.

La exterior puteți simți în continuare senzația de catifea a pielii când o atingeți, iar aspectul este extrem de atrăgător, în culori elegante, precum: gri inchis, gri deschis, bordo și albastru. Este dotată cu buzunare diverse în interior și sistem de închidere cu clapă și magnet, iar marginile sunt finisate prin vopsire manuală.

Are formatul ideal pentru transportat în geantă, de 16x22 cm, semn de carte, iar blocul interior este detașabil.

 

Pentru persoanele practice, care preferă să îmbine utilitatea cu estetica, Agenda Vogue este o alegere inspirată, ce poate fi de asemenea și un cadou inedit dăruit celor dragi. Această agendă este un concept UnikaT în România, conținând atât agenda săptămânală, cât și un notebook, în același bloc.

Este un minunat accesoriu pentru ideile, notițele, chiar și gândurile dumneavoastră.

Coperta buretată este prietenoasă la atingere și permite să „ne jucăm” și cu personalizările – pretându-se foarte bine pentru imprimare policromie. Aceasta se vinde cu anul imprimat cu timbru sec, în culori precum: verde, negru, albastru, roșu și alb (la cerere).

 

Producătorii de la Unika fac tot posibilul pentru a înțelege lumea materialelor complexe analizând în mod independent informațiile disponibile și consultând experții din industrie.

Aceștia cunosc faptul că impactul unui anumit material poate varia în funcție de locul și modul în care a fost produs. De aceea, salută toate inovațiile din jurul materialelor noi, folosind cele mai avansate tehnologii de producție pe piața românească.

Lista de materiale ecologice folosite nu este statică și evoluează constant pe măsură ce mai multe cercetări și date ies la lumină, iar pentru a fi mereu în pas cu noutățile de pe piață, puteți vizita oricând site-ul UNIKA, pentru a vă bucura de produse calitative, la prețuri mereu accesibile.

Pin It