06
Joi, Oct
39 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 chimie-1În ultimii ani, la nivelul învățământului turdean,  Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” a reușit să ”bată” Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, cel puțin dacă ne gândim că, iată, în 2014, pentru al doilea an consecutiv, o elevă de la liceul pomenit a obținut 10 curat la examenul de bacalaureat. Aceasta după ce anul trecut, Ana Maria Deliu, de la același liceu a reușit o performanță similară.

De această dată, eleva Maria Ilea i-a bătut la examenul de bacalaureat pe toți colegii săi din oraș, reușind să obțină note de 10 pe linie, la matematică și chimie organică, dar și la științe ale naturii. Bravo ei, turdenii sunt mândri de tine, Maria!

Pe locul 15, o găsim de absolventa Colegiului tehnic ”Victor Ungureanu” Câmpia Turzii, cu o medie de 9,93, iar pe 17 pe Iulia Teodora Păucean, de la Colegiul Teoretic  ”Pavel Dan”, cu media 9,91.

La nivelul judeţului Cluj s-au obţinut  10 medii maxime la examenul de Bacalaureat (anul trecut se înregistraseră 9 medii de 10), înregistrându-se o promovabilitate de 73,96 %.

La nivel național, promovabilitatea la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2014, înaintea contestaţiilor, este de 59,22%, după centralizarea a 99,88% din date, cu 3% mai mult faţă de situaţia înregistrată anul trecut, a anunţat duminică Ministerul Educaţiei.

Azi, 7 iulie, până la ora 12.00, se vor afişa rezultatele la examenul de bacalaureat 2014 şi va avea loc depunerea contestaţiilor (între orele 12.00 şi 16.00) iar în 8-10 iulie vor fi soluţionate contestaţiile. Rezultatele finale vor fi anunţate în 11 iulie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh