28
Joi, Mar
23 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

scoala-avram-iancu-deschidere-5Şcoala Gimnazială ”Avram Iancu” Turda a dovedit, în ultimii ani, că este una dintre cele mai bune şcoli de pe raza municipiului. O dovedesc nu numai cele două titluri de Școală Europeană obținute în ultimii ani ci și, în fiecare an, premiile obţinute la diferite concursuri naţionale, judeţene ori locale.

Iat că, numai pe parcursul primului semestru al anului şcolar 2013-2014, elevii şcolii din cartierul Oprișani au obținut zeci de medalii, premii și diploma, în concursuri de prestigiu.

La  Concursul de Evaluare în Matematică, desfășurat în 19 octombrie 2013, elevii școlii au fost recompensați cu o medalie de aur, una de argint, șase de bronz, 11 diplome de merit la nivel național și șase la nivel județean.

La Concursul de Evaluare Limba și Literatura Română, din 26 octombrie 2013, ei au obținut două medalii de aur, cinci de argint, două de bronz, 10 diplome de merit la nivel național și 24 la nivel județean.

La Concursul de Evaluare în Fizică, au primit o medalie de aur și două de argint în timp ce la Concursul Național Lumina Math, elevii școlii au obținut 7 premii întâi, 10 premii doi, 8 premii trei și 13 mențiuni.

Nici de la Concursul Național Pro-educația – Limba și Literatura Engleză ei nu s-au întors nepremiați, Acolo au obținut un premiu întâi, un premiu al doilea și șase mențiuni.

În fine, la concursul Educația prin Științe, Școala Gimnazială „Avram Iancu” Turda a obținut patru premii speciale.

”Toate aceste rezultate reflectă munca profesorilor și învățătorilor care fac parte din colectivul nostru, dar mai ales a elevilor care au muncit mult pentru obținerea acestor premii. Îi felicit pe toți și le doresc să continue în același ritm, pentru a menține sau chiar ridica prestigiul școlii noastre”, ne-a declarat directorul Ioan Groza.

Ca în fiecare an, pentru a-i face remarcați pe toţi aceşti copii, conducerea şcolii va organiza o serbare pentru evidenţierea acestora, directorul Ioan Groza, împreună profesorii şi învăţătorii elevilor, înmânându-le premiile în cadru festiv.

Felicitări tuturor copiilor care au dobândit aceste rezultate prin multă muncă şi învăţătură!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh