29
Vi, Mar
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageLuni, 2 octombrie 2012, a avut loc o întâlnire între conducerea şcolii Henry Coandă, colectivul de profesori şi elevi. Pentru prima dată de la înfiinţarea şcolii postliceale la întâlnire a participat si un reprezentant al Consiliul local Turda: Adamosy Margareta Clara, membru în consiliul de administraţie a Şcolii Henri Coandă.

Dr. Kovacs Ladislau, manager al Fundaţiei "Henry Coandă" Turda, a ţinut să precizeze importanţa acestei meserii pe care o studiază elevii şcolii, dar mai mult a problemelor cu care se vor confrunta aceştia atunci când vor ajunge să practice la patul bolnavului. Printre altele s-a arătat foarte dezamăgit de modul de comportare a unor elevi pe timpul practicii în spital, spunând că nu este normal să se "studieze lângă automatul de cafea". El a mai spus că este de ştiut că profesorii sunt acolo să atingă liniile directoare ale programei astfel că studiul individual devine o necesitate.
Finalul a revenit doamnei Ecaterina Hartl, directoarea şcolii, care a expus elevilor școlii o problemă cu care se pot confrunta pe parcursul anului şi anume faptul că, mare parte a profesorilor fiind doctori, se poate întâmpla ca aceştia să nu ajungă la ora stabilită. Chiar dacă anumite ore nu se vor ține la ora sau ziua stabilită acestea vor fi recupera, în aşa fel încât materia să fie parcursă în totalitate. Doamna Hartl a rugat elevii să-şi actualizeze şi datele din dosarele de studii şi, în principal, numerele de telefon la care pot fi contactaţi pentru a evita lipsa comunicării.
Conducerea şcolii a făcut şi o surpriză celor mai buni dintre elevii şcolii, oferindu-le diplome şi premii iar Fundaţia Speranţa Diabeticilor Turda a oferit diplome celor care au făcut activitate de voluntariat la sediul fundaţiei.
Conducerea şcolii a adus la cunoştinţa elevilor tarifele pentru cursurile de scurtă durată de coafură, frizerie. manichiură, pedichiură, tehnician maseur şi lucrător în comerţ, acestea fiind reduse cu 50% pentru cei care sunt înscrişi la cursurile postliceale. Mai mult conducerea a ţinut să precizeze că diplomele obţinute în urma absolvirii cursurilor sunt recunoscute pe plan naţional şi internaţional.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh