24
Mie, Apr
10 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Seara trecută a avut loc gala anuală organizată de Federația Tinerilor din Cluj în care sunt premiate cele mai importante proiecte de tineret din județ de către un juriu format din experți pe diverse categorii. 

Anul acesta, o organizație din Turda, Asocia​ția The Da Vinci System,​ a avut 3 proiecte premiate la această gală, fiind deasemenea și singura organizație dinafara orașului Cluj Napoca dar din județ care câștigă vreun premiu la acest eveniment. 

La secțiunea ​Participarea Tinerilor în Comunitate​, proiectul cIVic Youth Gala coordonat de Moisă Denisa, actualul Director Operațional al organizației a reușit să ia locul 3 datorită numărului mare de tineri care, prin acest eveniment, au realizat numeroase alte proiecte locale sau regionale.

La secțiunea ​Cultură​, un proiect coordonat tot de Denisa împreună cu Pataki Noemi, Managerul de Resurse Financiare al organizației a reușit, de asemenea, să ia locul 3 datorită modului inedit de a celebra începutul Centenarului Marii Uniri, anume, printr-o competiție națională de discursuri publice care abordau această tematică: Public Speaking Tournament Turda!

Nu este prima dată când The Da Vinci System se remarcă la Gala Tineretului Clujean. Anul trecut, un proiect care încă se desfășoară în oraș, Transylvania Debate Showdowns, coordonat de George Mesaros, a reușit să ia ​locul 2 la secțiunea ​Învățare Nonformală​. Toate acestea servesc drept dovadă că standarde înalte cu privire la implicarea în comunitate pot fi atinse și în orașe precum Turda și Câmpia Turzii.

Și nu în ultimul rând, dar cel mai important, la secțiunea Antreprenoriat​ ,​ un proiect coordonat tot de Noemi, Habar n-am Fest, a reușit să ia ​locul 1 datorită numărului mare de activități cuprinse menite să ajute tinerii din Turda, Câmpia Turzii și comunele limitrofe, să își găsească vocația, să se orienteze în carieră și să intre în contact cu entități din mediul universitar sau comercial care să le faciliteze aceste aspecte.

Vrem cu precădere să mulțumim tuturor tinerilor care s-au implicat pentru a aduce aceste rezultate orașului nostru: Boardului General al organizației format și din Adriana Savu, Damian Ovidiu, Leonardo-Mihai Mărincean și Sergiu Tritean, Biroului General format și din Patricia Ciocan, Rafael Grigoriu, Răzvan Mornea, Pataki Noemi și Andra-Laura Vancea precum și diferitelor echipe de tineri care s-au implicat nespus de mult pentru aceste proiecte și pentru multe altele: Fábián Friczi, Timea Piper, Roman-Crișan Horia, Alex Lup, Alexia Știrb, Alina Cojocaru, Iulia Cîmpean, Miruna Seliștean, Oana Melnicu, Saroși Raoul, Alexandra Popescu și Rareş Lişcan.

De asemenea, ce au în comun toate aceste proiecte câștigătoare este faptul că s-au realizat cu foarte mult sprijin logistic din partea Primăriei Turda, care mereu a fost deschisă să sprijine tinerii în micile lor idei de a schimba lumea.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh