20
Sam, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dragi colaboratori,elevi colegiu marea britanie
 
In acest an inscrierile la acest program exceptional de burse de liceu pentru elevii de clasa a X-a au fost cu mult sub asteptari. Vorbim de o bursa care, in situatia in care este castigata, valoreaza 40.000 de lire sterline pentru cei doi ani de studiu (clasa a XI-a si a XII-a). De aceea, cei care aplica pana pe 24 ianuarie 2019 cel tarziu au o sansa reala sa se gaseasca din septembrie intr-un colegiu care seamana cu cel din Harry Potter.
De-a lungul anilor, copiii cei mai buni, prin intermediul bursei, la finalul liceului au ajuns studenti la Harvard, Oxford, Cambridge, London School of Economics sau King’s College. Toti si-au schimbat viata si orizonturile, dobandind nu doar cunostinte temeinice de limba engleza, dar castigand o experienta noua de viata, dobandind o dexteritate culturala indisputabila. Copiii dobandesc un mod structurat de a vedea lucrurile, participa in echipe la diferite sporturi, invata cu cei mai buni profesori existenti in Marea Britanie si incep sa gandeasca nativ, instinctiv, in limba engleza.
 
Am avut oameni care se intrebau daca este “pe bune”. Da, este pe bune! Am fost eu insumi bursier prin acest program in 1998, programul mi-a schimbat complet viata, am reusit datorita lui sa ajung sa imi fac facultatea la London School of Economics, iar mai apoi, un Master in Politici Publice la Universitatea Harvard. Singurele costuri pentru copiii care ajung la finalul competitiei si obtin bursa sunt de 1,400 de lire sterline echivalent – pentru ambii ani de bursa! – pentru sustinerea unor costuri de administrare a bursei, iar pana atunci un modest 19 lei pentru taxa de inscriere.
 
Daca sunteti cumva foarte interesati si va aflati pe ultima suta de metri de oportunitate, sunati la Razvan Orasanu (0740303073 direct) si depuneti-va cat mai rapid toate documentele. Toate informatiile utile se regasesc aici:

https://drive.google.com/open?id=19YEIzN9EeCvfOELXqdMd-WZ__HuOmqHh  (format WORD)

sau

https://tinedenoi.ro/burse-academice/  (format PDF și WORD)

Informaţii complete despre procesul de aplicare şi ce presupune experienţa educaţională la o şcoală independentă din Marea Britanie pot fi consultate pe site-ul http://tinedenoi.ro/burse-academice/

 
Evaluarea se face printr-un formular destul de amanuntit, apoi printr-un interviu si un eseu analitic pentru a fi siguri ca verificam nivelul de intelegere al limbii engleze, intreaga educatie fiind asigurata acolo exclusiv in engleza. 
 
 
Va invitam sa trimiteti cu forward, sa anuntati prietenii si cunoscutii – este o oportunitate unica pentru un elev care este acum in clasa a X-a, el nu se va mai intalni cu ea a doua oara!!!
 

Deadline înscrieri: 24 IANUARIE 2019

Încurajăm contactul pe email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh