19
Vi, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La sediul Consiliului Județean Cluj a avut loc luni, 30 septembrie 2019, festivitatea de premiere a elevilor care au obținut media 10,00 la Evaluarea Națională și la Examenul de Bacalaureat.cj cluj

Vicepreședintele Consiliului Județean, Marius Mînzat: „Îi felicit, încă o dată, pe cei mai merituoși elevi ai Clujului, cei care prin muncă asiduă, perseverență și implicare au reușit să obțină nota maximă. În același timp, îi felicit și le mulțumesc celor fără de care aceste reușite cu adevărat excepționale nu ar fi fost posibile: părinți, profesori, diriginți, directori.”

În semn de recunoaștere a eforturilor depuse pentru a pune și în acest an județul Cluj pe harta excelenței în educație, Consiliul Județean le-a acordat tinerilor diplome de merit precum și o sumă de 1.500 lei/elev pentru cei 29 de elevi cu media 10,00 la Evaluarea Națională, respectiv 2.000 de lei pentru fiecare dintre cei 15 tineri care au obținut media 10,00 la examenul de Bacalaureat. 

 

 

 

Biroul de presă

30 septembrie 2019

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh