30
Ma, Noi
25 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Joi, 24 octombrie 2019, s-a desfășurat la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Turda o activitate artistică din cadrul parteneriatului educațional dintre școala noastră și Casa de Cultură „Ion Sângerean” Ocna Mureș. activitate scoala avram iancu

Scopurile acestei activități a fost încurajarea elevilor pentru a exprima opinii și stări sufletești proprii prin mișcare, formarea abilitaților și deprinderilor de a se mișca prin muzică, educarea expresivității mișcărilor prin realizarea de dansuri populare si moderne. La buna desfășurare a activității s-au implicat si mulți părinți, consolidându-se colaborarea între școală și familie. Elevii au creat adevărate valori artistice, prin dansuri populare, unde au activat copii de la 3 ani pana la clasa a IV-a, prin dansuri moderne unde s-au ,,distrat" Daria Soporan și Andrei Ionescu, cei care ne-au incantat cu mișcările lor atât de sigure.

 La finalul activității s-au schimbat idei, s-au făcut noi cunoștințe la un pahar de suc, o prăjiturică într-o atmosferă destinsă de adevărat parteneriat prietenesc.

Organizatorii acestei activități au fost prof. înv. primar Cristina Ciurtin, prof. înv. primar Alexandru Ignat, prof. dr. Adel Szabo de la  Școala ,,Avram Iancu” Turda și directorul Casei de cultură din Ocna Mureș, Liana Stoica.

Felicitări tuturor participanților pentru modul de implicare in astfel de activități.

 

Prof. înv. primar Alexandru IGNAT

---------

Citește și: 

Șezătoare la Școala „Avram Iancu” din Turda, cu oaspeți din Ocna Mureș

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh