26
Vi, Apr
1 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Probabil v-ați dat seama după nume, prima parte a fost compusă dintr-o serie de cursuri, ateliere și joculețe care i-au invățat pe participanții din Turda, Câmpia Turzii și Cluj Napoca, de la A la Z, tot ce trebuie da vincisă știe când vorbesc de teme precum marketing, antreprenoriat social, managementul resurselor umane, finanțe și multe alte teme de interes pentru tinerii  care vor să facă primii pași către a deveni eroi ai comunității și care vor să dobândească cât mai multe superputeri în domeniul business-ului.

De asemenea, Management Academy este evenimentul care împuternicește tinerii cu toate resursele necesare pentru a-și transforma ideile de proiecte în realitate.

A doua parte a evenimentului se numește MAcathon și va avea loc în Beliș în data de 29-1 Decembrie. Aceasta va consta într-un maraton urmat de o simulare de lansare a unui proiect, în care participanții, organizați pe echipe, vor construi de la 0 proiecte civice pentru schimbarea comunității cu ajutorul superputerilor dobândite in prima parte a evenimentului și al oamenilor cu experiență în acest domeniu.

Evenimentul a fost organizat de Grupul Da Vinci Turda și finanțat se programul START ONG.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor non-administrative.

Această finanțare este crucială pentru a garanta accesul la proiect participanților în spiritul ideii de șanse egale în educație. Se urmărește ca participanții să se întoarcă ulterior în comunitate și să înceapă să implementeze proiectele lor, precum și să formeze între ei relații de sprijin reciproc pentru a consolida antreprenoriatul la nivel regional.

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele Da Vinci urmăriți pagina de Facebook The Da Vinci System.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh