30
Ma, Noi
25 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În acest weekend, Grupul Da Vinci Turda a avut parte de un succes răsunător la competiția regională de dezbateri academice “Tandem Debate Weekend”, desfășurată în Brașov.da vinci turda

Aici, cele trei echipe participante ale Grupului Da Vinci Turda au dezbătut aprins dacă inteligența este mai importantă decât fericirea, dacă situația actuală a companiilor din China este deficitară și multe alte subiecte importante și de actualitate din lume.

Toate cele trei echipe trecut in faza eliminatorie fiind clasate în primele 8 echipe ale competiției: 

Echipa formată din Mara Kiraly, Șăulean David și Ana Maria Botezan s-a clasat pe locul 7

Echipa formată din Mălina Sălăgean, Rada Roman Crișan și Cătălina Ciortea a ocupat locul 5

Iar echipa compusă din Rares Grigorescu, Eliza Schereș și Loriana Apahidean s-a clasat pe locul 3 în etapele preliminare.
Pe lângă asta, una dintre ele, și anume cea formată din Rareș Paul Grigorescu, Eliza Schereș si Loriana Apahidean, nu numai că a ajuns în finală trecând de toate fazele eliminatorii dar a și câștigat competiția de la Brașov cu o decizie unanimă de 7 la 0. 

De asemenea, Grupul Da Vinci Turda s-a remarcat și cu premii pe plan individual. Patru dintre participanții din Turda la această competiție au fost premiați în topul celor mai buni vorbitori ai competiției:

Ana Maria Botezan- locul 6

Rada Roman Crișan-  locul 5

Mălina Sălăgean- locul 4

Rareș Paul Grigorescu- locul 3
Toate aceste premii au fost obținute de debateri-i Grupului Da Vinci Turda cu ajutorul antrenorilor cu mai multă experiență in dezbateri, care au depus munca și timpul necesar pentru a-i învăța pe copii valorile dezbaterilor și a-i informa despre concepte complicate referitoare la situația economică din China și multe altele. Aceștia sunt: Sergiu Tritean, Patricia Ciocan și Damian Ovidiu care a antrenat echipa câștigătoarea competiției.

Am avut membri și în echipa de organizare a competiției, oameni care cred în importanța dezbaterilor și investesc multe resurse încercând să le creeze și celorlalți debateri contextul de a o găsi. Damian Ovidiu (Tab Master) împreună cu Horia Roman Crișan(Junior Tab Master) au format echipa de tabulare a competiției, iar Leonardo Mihai Mărincean a făcut parte din echipa de adjudecare a Tandem Debate Weekend. 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh