30
Ma, Noi
25 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După ampla acţiune de renovare a bibliotecii, proiectul „O carte nouă pentru o bibliotecă nouă” având ca generic ”Anul cărţii în România” a adus la biblioteca  Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda, biblioteca peste 2000 de cărţi. Acţiunea a fost lansată de biblioteca şcolii în colaborare cu cadrele didactice de limba şi literatura romană din şcoală, în parteneriat cu Asociaţia „Aura Ion” Bucureşti şi s-a desfăşurat în perioada 1.10.2019-30.11.2019.

Donaţiile s-au datorat implicării directe în organizare a elevelor Arion Ariana şi Moldovan Alexandra din clasa a XII-a A. Astfel am primit donaţii de la elevii şi cadrele didactice ale şcolii,  Editura Curtea Veche Publishing dar şi de la persoane fizice din ţară. Din cărţile adunate, peste 1000 de volume de literatură pentru copii, au ajuns la şcoli din ţară unde elevii nu au posibilitatea de a se bucura de lectură.

Şcolile la care Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda a donat cărţi sunt: Şcoala Gimnazială Drăcşenei, Şcoala Gimnazială „Anghel ManolacheScrioaştea, Şcoala Gimnazială Stejaru, Şcoala Gimnazială Beuca, Şcoala Gimnazială „Gala Galaction” Dideşti, Şcoala Gimnazială „Alexandru Bădăuţă” Zâmbreasca, Şcoala Gimnazială „Marin Preda” Siliştea Gumeşti şi Şcoala Profesională Poiana.

Mulţumim tuturor pentru implicare!

Bibliotecar, Oneţ Delia Liliana

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh