06
Lun, Dec
33 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dragi prieteni, dacă doriți să ne susțineți proiectele educaționale și lupta împotriva bullying-ului în școli, de astăzi o puteți face cumpărând calendarul „Ignoranța face victime”. În cadrul programului „Ignoranța face victime”, voluntarii noștri au realizat un spectacol și un ghid al „Poveștilor neștiute”, care prezintă experiențele reale ale unor tineri de liceu, care s-au confruntat cu diverse situații în care au fost victime ale violenței fizice sau emoționale, atât la școală, cât și acasă, atât din partea străinilor, cât și din partea celor apropiați.

La fiecare poveste, se poate găsi câte un sfat, iar la final, mai multe recomandări de natură legală, practică sau psihologică, care să îi ajute pe cititori să se descurce în situațiile cu care se confruntă.

Am reușit, prin efortul voluntarilor noștri să prezentăm spectacolul în Turda și în școli din județul Cluj, iar în anul 2020 dorim să promovăm ghidul și spectacolul „Povești neștiute” și alte acțiuni de combatere a bullying-ului în cadrul școlilor și ONG-urilor din România.

Planuri mari, știm! Prețul calendarului este de 40 de lei, iar acesta poate fi comandat telefonic la numărul: 0756415620 sau trimițându-ne un mesaj!

Vă mulțumim și vă îmbrățisăm!

-----------------------------------------------------------

”Ignoranța face victime” este un proiect inițiat de Clubul de Debate “Ion Rațiu”cu sprijinul Centrului Rațiu pentru Democrație, susținut de Compania de Apă Arieș și alți sponsori locali. Prin acest proiect, ne-am propus să încurajăm oamenii să înțeleagă mai bine și să acționeze într-o problemă cu care mulți oameni se confruntă, violența de tip bullying. În cadrul proiectului, am avut anul trecut diverse activități de povesti nestiuteprevenire și intervenție și ne dorim să dezvoltăm instrumente care să ofere sustenabilitate pe termen lung acestui proiect. Prin toate activitățile făcute și propuse pentru viitor, dedicate atât tinerilor de liceu, cât și publicului larg, încercăm să găsim cât mai multe soluții atunci când apar situații de bullying, atât pentru conștientizare cât și pentru combaterea opresiunii și a violenței. Proiectul are un scop social și se adresează persoanelor din orice mediu social.
Acest ghid prezintă experiențele unor tineri de liceu, care s-au confruntat cu diverse situații în care au fost victime ale violenței fizice sau emoționale, atât la școală, cât și acasă, atât din partea străinilor, cât și din partea celor apropiați. La fiecare poveste, puteți găsi câte un sfat, iar la final, mai multe recomandări de natură legală, practică sau psihologică, care să vă ajute în situațiile cu care vă confruntați. Recomandările au ca scop să vă sprijine să gestionați mai ușor situațiile neplăcute și emoțiile negative asociate. Atenție, recomandările nu garantează rezolvarea problemei voastre. În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, vă recomandăm să apelați la un adult de încredere sau la un specialist care să vă ajute concret să găsiți cea mai bună soluție la problema voastră. Ghidul va fi distribuit gratuit la spectacolele pe care tinerii le vor juca şi va fi distribuit în liceele din regiune.”


Ignoranța face victime
https://www.facebook.com/IgnorantaFaceVictime/

Link ghid anti-bullying „Povești neștiute” :
https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn:aaid:scds:US:b99611c8-5ecd-4af3-ada7-560f07937190

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh