20
Sam, Aug
21 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Potrivit prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 70/2020, care modifică Legea Educației Naționale 1/2011 și a Hotărârii Guvernului nr. 435/2020, Transport Urban Public Turda eliberează prin punctele de vânzare abonamente de transport autobuze transport local turda elevilor din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat, abonamente care permit folosirea serviciului de transport public în mod gratuit, pe tot parcursul anului calendaristic cu valabilitate lunară.

Pentru emiterea abonamentului lunar gratuit, elevii se pot prezenta la toneta TUP situată pe str. Republicii nr. 2 sau la Dispeceratul situat pe str. Calea Victoriei, nr. 136 cu copia carnetului de elev vizat pentru anul şcolar 2019/2020.

Informații suplimentare la numărul de telefon: 0264 312 257 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh