20
Sam, Aug
21 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turda are o notă de 10,din cele 10 ale județului, așa cum anunțam într-un articol anterior. Este vorba despre una dintre cele mai constante eleve la nivel performant, cu o continuă evoluție în plan educativ și cu rezultate foarte bune la concursurile școlare cnmv atât în învățământul gimnazial cât și, în ultimii patru ani, în cel liceal.

„Adela Țigănilă confirmă din nou că este „eleva de nota 10"! Acest rezultat reflectă perseverența, pregătirea constantă, atitudinea responsabilă asumată, implicarea, seriozitatea, modestia, bunătatea, ambiția și preocuparea pentru perfomanță manifestate pe tot parcursul școlar! Cadrele didactice ale colegiului o felicită pentru rezultatele excepționale obținute în liceu și îi doresc succes în împlinirea aspirațiilor sale!”, consemnează conducerea CNMV pe pagina de Facebook a instituției liceale.

O felicităm și noi, dar și pe părinții și profesorii săi, dorindu-i mult succes și în continuare!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh