19
Vi, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

2020 – 2021asociatia impreuna pentru boi

Asociația Împreună pentru Voi demarează, pentru al optulea an consecutiv, Proiectul Educațional Local  Zâmbet de copil - o lume de poveste.

Proiectul  cuprinde 3 campanii umanitare: Pachetele lui Moș Crăciun (decembrie 2020 – ianuarie 2021), Mica bibliotecă (februarie - martie 2021) și Zâmbetul din Cutiuță (aprilie - mai 2021). El este organizat în parteneriat cu Grădinițele Poiana cu Castani, Dr. I Rațiu, Sfânta Maria, Prichindelul Isteț, Căsuța Piticilor şi Biblioteca Municipală Teodor Murăşanu.

Acest proiect a început ca o dorință de a ne implica activ în comunitate și de a aduce o bucurie copiilor cu situație materială deficitară din Turda şi împrejurimi. În toți acești ani am crescut frumos, iar rezultatele ne-au demonstrat că e bine să continuăm. Indiferent cât de mici şi sub ce formă, gesturile pe care le facem cu ajutorul partenerilor au un efect imens asupra beneficiarilor şi nu vor rămâne uitate.

2020 a fost un an complicat și ciudat, dar partenerii noștri continuă să ne susțină în tot ceea ce dorim să realizăm.

Mulțumim pe această cale atât unuia din cei mai vechi parteneri ai campaniilor noastre, SC Agroliv SRL, cât și celui mai nou partener, Banca pentru alimente.

Mulțumim celor care dăruiți din inimă și îi învățați și pe copiii voștri să fie generoși. Mulțumim tuturor celor care mobilizați prieteni, firme, asociații.

Fii și tu un erou pentru copii. Împreună, facem exerciții de bunătate și dăruim un zâmbet!

 

 

 

Asociaţia Împreună pentru Voi

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh