25
Joi, Apr
2 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În ordinul comun nr. 3235/2021 al Ministerului Educației și ministerului Sănătății se prevede interzicerea schimbului de obiecte personale, în contextul epidemiologic al infecției cu SARS Cov-2. martisor ministerul educatiei

Ministerul Educației a transmis însă, un comunicat de presă intitulat: „Ministerul Educației nu a transmis și nu va transmite către unitățile de învățământ nici o interdicție expresă cu privire la oferirea de flori și mărțișoare”.

În comunicat se arată următoarele: ”Mărțișorul, element de patrimoniu cultural imaterial, a fost înscris de UNESCO, în anul 2017, în Lista Reprezentativă a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității.

În acest context, Ministerul Educației nici nu poate schimba și nici nu dorește să se implice în schimbarea/includerea unor valori de simbol precum „flori și mărțișoare” în categoria „obiecte personale”.

Ministerul Educației nu a transmis și nu va transmite către unitățile și instituțiile de învățământ, nici măcar cu titlu de recomandare, nici o interdicție în acest sens, dar îndeamnă la prudență din perspectiva oricărui tip de interacțiuni care pot facilita transmiterea virusului SARS Cov-2, transmite Ministerul Educației prin comunicatul citat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh