21
Ma, Sep
41 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” Turda anunță începerea perioadei de înscriere în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2021- 2022, conform  Ordinului 3437 din data 10.03.2021.scoala gimnaziala

Înscrierea viitorilor elevi  în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2021- 2022 va debuta cu prima etapă   în intervalul 29  martie –28 aprilie  2021, etapa a doua urmând să aibă loc în perioada 24 – 31 mai  2021.

Programul de înscriere este cuprins între orele 8-18 (luni-joi), respectiv 8-17 (vineri),

Planul de școlarizare aprobat cuprinde 88 de locuri distribuite în 4 clase pregătitoare: 2 clase la clădirea de pe str. Dr.I. Rațiu, respectiv  2 clase la clădirea de pe str. G. Barițiu.

Cererile de înscriere în clasa pregătitoare se completează în școală pentru toți copiii, indiferent dacă sunt din circumscripția școlii sau din afara acesteia.

Documentele necesare înscrierii sunt:

  • Cererea tip generată de aplicația informatică (semnată de părinte după validarea de către un membru al comisiei de înscriere);
  • Fotocopia după cartea de identitate a părintelui;
  • Fotocopia după certificatul de naștere al copilului;
  • În cazul părinților divorțați, copia si originalul a hotărârii judecătorești definitive;

 

Părinții ai căror copii împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2021, inclusiv, au obligația de a înscrie copiii în învățământul primar în clasa pregătitoare, în conformitate cu prevederile legii .

Părinții ai căror copii împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2021, inclusiv, pot să își înscrie copiii în învățământul primar, în clasa pregătitoare, dacă nivelul lor de dezvoltare este corespunzător  în baza recomandării eliberate de unitatea de învățământ cu nivel preșcolar.

 Pentru copiii care vin din străinatate și pentru cei care nu au frecventat grădinița e necesară evaluarea  efectuată de către centrele județene de resurse și asistență educațională  (CJRAE/CMBRAE).

Toate documentele menționate mai sus vor fi prezentate la momentul înscrierii în original, în vederea certificării ”conform cu originalul” de către un membru al comisiei de înscriere.

 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

Tel.: 0264-311951 - SECRETARIAT (8-17);

Tel.: 0787-514839 PREȘEDINTE COMISIE DE ÎNSCRIERE (8-15);

La sediul școlii, str. Dr.I.Ratiu, nr.53, (8-18).

 

 

Director

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu”

Prof. Gianina Matei

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh