28
Joi, Mar
23 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Și Școala Gimnazială „Avram Iancu” începe înscrierile pentru clasa pregătitoare aferentă anului școlar 2021-2022.clasa pregatitoare

„Școala Gimnazială ”Avram Iancu ” vă așteaptă să ne însoțiți într-o aventură a descoperirii și a cunoașterii. Povestea se numește ”Învățătura” și, pe parcursul aventurii voastre din următorii 9 ani, veți avea ajutoare de nădejde, care vă vor ocroti la cursuri și în pauze, vă vor ghida pașii pentru a găsi calea spre cunoaștere, vă vor oferi puteri magice pentru a deschide porțile secrete ale scrisului și cititului. Aceste ajutoare din poveste sunt cadrele didactice ale școlii, care vă așteaptă cu mare drag, să vă împărtășească secretele din cufărul fermecat al învățăturii”, este mesajul colectivului școlii către viitorii elevi.

Instituția școlară din cartierul Oprișani I își atrage viitorii elevi din clasa pregătitoare rezultatele remarcabile din anii trecuți, o activitate instructiv educativă de excepție, cadre didactice calificate și activități interactive, creative.

Și dotările sunt un argument pentru a alege Școala Avram Iancu: săli de clasă primitoare, luminoase și curate; laboratoare de fizică și chimie-biologie, cabinet de

geografie-istorie; cabinete informatice; sală de sport; Clubul „Millenium”, sală festivă, bibliotecă, cabinet de consiliere psihologică, cabinet de logopedie și cabinet medical.

Foarte important este că siguranța elevilor e asigurată prin monitorizare audio-video iar școala beneficiază de un corp de clădire destinat programului de semiinternat dat în folosință în 2019 și care este dotat cu sală de mese, bucătărie, două băi, trei clase.

Înscrierea în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2021-2022 are două etape: prima în perioada 29 martie-28 aprilie 2021 iar a doua din 24 până în 31 mai 2021.

Completarea cererilor-tip de înscriere de către părinți se face online sau la școală. Validarea fișelor de înscriere generate de aplicația informatică se face în unitatea de învățământ.

ACTE NECESARE:

Cartea de indentitate a părintelui / tutorelui legal care se prezintă la înscriere, în original și copie (nu se solicită cărțile de identitate ale ambilor părinți)

Certificatul de naștere al copilului, în original și copie.

Rezultatul evaluării psiho-somatice (dacă e cazul).

Cererea-tip care se completează, pe loc, la școală.

Pentru fiecare etapă de înscriere documentele si completarea fisei se face pe baza unei programări telefonice la numărul de telefon: 0264312058.

În anul școlar 2021-2022, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Turda vor fi organizate trei clase pregătitoare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh