29
Vi, Mar
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vamos ed turdaoluntariatul este o activitate din în ce în ce mai recunoscută la nivel național, conform articolului 2, (1) din legea 78/2014. Prin voluntariat, tinerii pot deprinde aptitudini și experiențe care le vor fi de folos în viitorul lor profesional. Voluntariatul îi ajută atât în dezvoltarea lor profesională cât și personală. În fiecare an, AMoS ED recrutează tineri dornici de implicare, care prin implicarea lor vor lăsa un impact pozitiv asupra comunității din care provin.

Organizația oferă tinerilor de liceu oportunitatea de a se implica în comunitate și de a cunoaște oameni noi alături de care vor lega strânse prietenii, vor beneficia de formare profesională și personală într-unul dintre domeniile pe care organizația le-a dezvoltat: operațional, financiar, marketing și tehnic, și de asemenea, vor avea șansa să își construiască un CV bogat încă din anii de liceu care îi va ajuta în viitorul apropiat.

Totodată, AMoS ED este un loc și pentru studenții din zona Arieș. Aceștia vor putea să pună în aplicare informațiile pe care le-au acumulat în domeniul facultății implicându-se în proiecte pentru tineret. În același timp, aici li se oferă contextul în care pot să aprofundeze și să își formeze aptitudini noi în domeniul pe care îl studiază. Studenții au ocazia să cunoască și să formeze relații cu alți tineri implicați, alături de care vor acumula experiență profesională, esențială în viitorul acestora.

Organizația așteaptă noii voluntari cu brațele deschise și cu promisiunea că alături de ei, aceștia vor avea parte de cea mai mișto vară de până acum. Acestea sunt doar câteva dintre proiectele care îi așteaptă în această vară: Media Academy - o academie în care participanții beneficiază de formare în domeniul media din partea unor mentori cu expertiză în domeniu; Connect:ED - un proiect destinat copiilor care nu au acces la educație online din zona Arieș ce constă în colectarea, recondiționarea și donarea de dispozitive; Management Academy - o academie de management care se finalizează într-un maraton de proiecte de de 24 de ore; și Re:Connect - un set de activități distractive de vară ca: airsoft, drumeții, ieșiri cu cortul, cluburi de carte și multe altele.

Așteptăm tinerii să profite cât mai repede de această ocazie, deoarece locurile sunt limitate, și să intre pe www.inscrieri.amosed.ro pentru mai multe detalii legate de cum se pot înscrie în organizație.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh