17
Mie, Apr
12 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Data de 1 iunie, bine cunoscută și ca "Ziua Copilului" a adus multe bucurii și zâmbete pe fețele a șase copii din Zona Arieș. amos ed turda

Voluntarii Asociației pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică (AMoS ED) s strâns  dispozitive electronice pentru a le recondiționa. Aceste dispozitive au fost donate copiilor pentru ca aceștia să poată beneficia de resurse educaționale online.

Prin proiectul CONNECT:ED am reușit să oferim oportunitatea mai multor copii să aibă un viitor mai bun. Această inițiativă nu s-ar fi putut realiza dacă nu am fi avut sprijinul și suportul sponsorilor noștri: Cloudflight și Asociația Cavalerilor, cărora le mulțumim.

Mulți copii beneficiază de internet și un calculator propriu, dar pentru alții acestea sunt doar vise. Împreună putem să aducem un zâmbet cald în sufletele lor.

Donează și tu dispozitivele tale vechi contactându-ne la numărul de telefon: 0724046 519 sau pe pagina de Facebook AMoS ED and DaVinci.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh