19
Vi, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O singură elevă turdeană a obținut media 10 la Evaluarea Națională din acest an.alexia maria sas

Este vorba de absolventa Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș”, Alexia Maria Sas, care a obținut nota 10 atât la limba română cât și la matematică. Școala din Micro II, cartierul Oprișani se mai mândrește cu încă doi elevi care au obținut nota 10 la matematică și unul cu 10 la limba și literatura română.

Alexia Maria Sas este singura elevă a unei școli din Turda care se înscrie printre cele 15 medii de 10 înregistrate la nivelul județului Cluj, ceilalți 14 elevi fiind din municipiul reședință de județ, 13, iar unul din localitatea Gilău.

Câte un 10 la matematică a obținut și un elev de la CNMV, Rareș Cotoi, Ștefan Poszonyi de la Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” și Maria Saroși, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Turda, dar  și trei elevi al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Câmpia Turzii.

Un 10 la română a primit și un elev al Școlii Gimnaziale „Horea, Cloșca și Crișan” din Turda.

Cei pomeniți mai sus, fără să le precizăm numele, nu a u fost precizați pe paginile oficiale ale instituțiilor de învățământ pe care le-au absolvit, până la ora publicării acestui articol, iar rezultatele publicate pe edu.ro sunt anonimizate, în dreptul notelor fiind trecut un cod, cunoscut doar de elev și conducerea școlii.

Felicitări elevilor și profesorilor lor. Bineînțeles că felicitările noastre se îndreaptă și spre ceilalți elevi care au obținut rezultate bune la evaluarea națională, dar și spre profesorii și părinții lor.

 

SURSA FOTO: FACEBOOK Alexia Sas

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh