26
Vi, Apr
1 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Voluntariatul este o activitate tot mai importantă și mai bine văzută la nivel național, prin legea voluntariatului: https://lege5.ro/Gratuit/gm4tsojsgi/art-10-lege-78-2014?dp=gy4dambygqydqamos ed

Acesta le deschide tinerilor porți spre diverse oportunități profesionale și le oferă un plus foarte mare la CV când vine vorba de aplicarea la un loc de muncă. 

Totodată, voluntariatul constituie un context potrivit pentru dezvoltarea personală și profesională a acestora, prin creșterea nivelului de încredere între indivizi, întărirea și diversificarea relațiilor sociale și conștientizarea rolului de cetățean activ. 

 

    Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică (AMoS ED) caută astfel de tineri dornici să își găsească chemarea prin voluntariat, în timp ce fac comunitatea din care vin, un loc mai bun. 

    Tinerii în plină dezvoltare au nevoie de experiențe care să le ofere prilejul de a-și forma și consolida misiunea și viziunea personală sau profesională, explorând oportunități și extinzându-și orizonturile. Aceștia îți pot forma noi abilități  și competențe. Este o modalitate bună de a obține experiență în domeniul în care visează să activeze.

    Activitatea noastră este structurată pe patru domenii profesionale, fiecare gestionând proiecte diferite:

1.Departamentul de Resurse Umane este locul unde vei învăța cum să lucrezi într-un mod eficient cu oamenii și să contribui la bunăstarea lor. Dacă dorești să perfecționezi în realizare de texte, management și coordonare, vino în departamentul nostru!

2.Departamentul de Relații cu Publicul este despre crearea materialelor de imagine care inspiră. Dacă vrei să te specializezi pe crearea de design-uri, afișe, postere și realizarea de fotografii uimitoare, aici este locul tău.

3.Departamentul Financiar este locul în care vei învăța să administrezi eficient atât resursele financiare, cât și pe tine însuți. Dacă ești hotărât să înveți să scrii bugete, să strângi sponsorizări/finanțări, dar și să creezi o campanie de fundraising, locul tău este alături de noi.

4.Departamentul Tehnic este despre crearea uneltelor necesare valorilor umane. În acest departament vei acumula competențe în programare și blogging. Dacă dorești să descoperi tainele tehnologiei, te sfătuim să vii la noi în departament.

    Evenimentul de recrutare va avea loc în data de 18 septembrie 2021, la Teatrul Național „Aureliu Manea” din Turda începând cu ora 10:00. 

    Înscrierile se pot face până în data de 17 septembrie ora 22.

    Așteptăm un număr cât mai mare de voluntari, mai multe detalii despre evenimentul de recrutare o să găsiți pe pagina de  Facebook AMoS

ED and Da Vinci, pagina de Instagram amosed.romania și www.amosed.ro

    Proiect de tineret implementat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh