20
Sam, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un grup de elevi ai Colegiului Național Mihai Viteazu din Turda, sub coordonarea profesoarei Gabriela Iosof, au participat la  Ziua Cepei, organizată în comuna ce poartă numele voievodului.cnmv

„Pentru a preveni ”ignoranța” inimii, adică învârtoșarea care anulează spontaneitatea și frăgezimea afectelor, acum, la început de octombrie 2021, elevi voluntari de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” din Turda au participat cu multă dăruire la manifestările organizate de Primăria Mihai Viteazu legate de Festivalul ”Ziua Cepei”, ajunsă la a X-a ediție. Unul din cele zece ceaune cu gulaș a fost al cnmv-iștilor care, după ce au preparat mâncarea au distribuit-o  persoanelor în vârstă din localitate care nu au putut lua parte la eveniment.

Activitatea a circumcis ideii de a ne îngriji de demnitatea persoanelor ”neputincioase” având drept slogan „MEREU ALĂTURI”, ne transmite profesorul coordonator.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh