28
Joi, Mar
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

(Ediția a XXIX-a, 6-20 decembrie 2021)

 

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda invită copiii din clasele II-VIII, pasionații de pictură să își exprime creativitatea și imaginația pictând personajele preferate sau scene imaginare din cărțile pe care le-au citit, specifice vârstei lor. Cele mai reușite și mai originale lucrări, care demonstrează cunoașterea personajelor, respectiv conținutul cărții, vor fi premiate și expuse într-o expoziție.

Picturile se vor depune la sediul Secției pentru copii a Filialei Oprișani, Str. Tineretului nr. 6, sau la sediul central al Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda, Piața Republicii nr 52, până la data de 20 Decembrie 2021.

Pe verso-ul fiecărei lucrări se vor preciza: numele și prenumele elevului, clasa, școala, personajul sau personajele reprezentate, autorul și titlul cărții din care fac parte, precum și numărul permisului de cititor la una din secțiile bibliotecii, deoarece unul din scopurile concursului este și acela de a încuraja lectura, iar concurenții trebuie să demonstreze că aceasta face parte din preocupările lor. Picturile cărora le lipsesc datele de mai sus, nu vor fi luate în considerare. La fel cele care nu sunt realizate în acuarelă sau vopsea acrilică, și cele ale căror personaje sunt copiate sau nu sunt realizate de copii.

 

            Vă mulțumim pentru participare și colaborare și vă așteptăm cu drag!

 

Daniela Deac, Șef serviciu         

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda

Tel: 0264.31.38.37

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh