25
Joi, Apr
3 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda invită  toți elevii din clasele II-IV din județul Cluj să participe la ediția a XV-a a concursului cu tema ”Cea mai frumoasă scrisoare pentru Moș Crăciun”. Concursul se desfășoară în perioada 13-22 Decembrie 2021.

Cele mai reuşite scrisori vor fi premiate, iar premianţii vor fi anunţaţi prin intermediul şcolii cărora aparţin pentru a-şi ridica personal premiile de la sediul bibliotecii. Premianților din alte localități li se vor trimite premiile la școală de care aparțin. Cea mai frumoasă scrisoare, precum şi lista premianţilor, vor fi postate pe pagina de Facebook a bibliotecii turdene (https://www.facebook.com/biblioteca.turda/), pe pagina evenimentului dedicat concursului și pe site-ul instituției, la adresa www. bibliotecaturda.ro. Laureații concursului vor fi anunțați și prin comunicate trimise presei.

Participanţii sunt invitaţi să depună lucrările la  sediul Secţiei pentru Copii a Filialei Oprișani Str. Tineretului nr 9 (fostul internat al Liceului teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda) sau la sediul central situat în Piața Republicii nr 15 până în data de 22 Decembrie a.c..  Fiecare participant trebuie să specifice pe scrisoare numele, prenumele, clasa, şcoala și localitatea.

Pentru obținerea de informații suplimentare, participanții pot scrie un mesaj privat pe pagina de Facebook a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda https://www.facebook.com/biblioteca.turda/, pe pagina evenimentului de Facebook special creată pentru acest concurs sau la numărul de telefon 0264-31-38-37.

Dragi copii, Moșul așteaptă scrisorile voastre!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh