07
Mie, Iun
16 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cadrul proiectului Erasmus ,,A lab in my pochet”, care a avut loc în Spania, în săptămâna 7-12 martie 2022, elevi și profesori ai Școlii Gimnaziale Avram Iancu - Turda au făcut un schimb de experință pe temă științifică, măsurând, cu diverse aplicații, lumina, sunetul, magnetismul în medii diferite. Pe lângă acest lucru, elevii au învățat despre spectrul luminii, au creat machete în programul Tinkercad și au participat la quizz-uri care sumarizau activitatea practică.

Pe lângă laboratoarele propuse de țara gazdă și activitățile practice avute împreună cu prietenii din țările participante, Spania, Portugalia, Turcia, Ungaria, Italia, elevii au pornit într-o aventură științifică în Granada, la Parcul de Științe, unde un adevărat univers științific a fost prezentat în format 3D, apoi s-au vizitat câteva dintre obiectivele minunate ale acestui oraș andaluzian.

 O experiență plină de sens și informații utile în procesul învățării continue!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh