25
Sam, Iun
32 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 21-26 martie la Colegiul Tehnic Turda se desfășoară a doua mobilitate din proiectul Erasmus: Let’s share the beauties. Stop the Bullying.

Deschiderea oficială va fi luni, ora 10:00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Turda, unde va fi prezentat și programul pe zile.

Participanți:

  • Domnul primar, Matei Cristian, doamna inspector școlar general Marinela Marc, doamna director CCD, Popescu Mihaela.
  • Delegații din țările proiectului precum și colegi, elevi de la Colegiul Tehnic Turda.

În această mobilitate sunt tratate urmatoarele teme:

  1. Modul în care elevii își petrec timpul online - recomandări pentru folosirea telefonului mobil și a internetului pentru partajarea informațiilor.
  2. Odată cu creșterea utilizării computerelor și a rețelelor sociale de către adolescenți, abuzul online a devenit tot mai mare. A luat o formă diferită, mai nuanțată și mai greu de recunoscut, deoarece este adesea ascuns de hărțuitori sub motive false și fapte înșelătoare. Unele dintre problemele cheie ale studiilor asupra acestei probleme sunt că efectele violenței devin extrem de grave.
  3. Proiectul se adresează atât studenților, cât și familiilor acestora. Pe de o parte, dorim să minimizăm apariția hărțuirii cibernetice pentru consumatorii activi de internet și de rețele sociale, și, pe de altă parte, să oferim părinților sfaturi pentru a-și urmări și monitoriza copiii.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh