27
Sam, Apr
1 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Astăzi am sărbătorit rezultatele deosebite ale elevilor noștri la premiile naționale eTwinning. In această competiție națională au fost inscrise117 proiecte. Ambasadorii eTwinning și evaluatorii externi, au evaluat aceste proiecte și au fost premiate proiectele care au demonstrat că au un nivel ridicat de colaborare între parteneri, o foarte bună implicare a elevilor și creativitatea didactică.
Proiectul S(KY)NAP! - A coded map of the Sky, fondat de doamna prof. pentru învățământ primar, Gabriela Crișan, a luat premiul I, pentru utilizarea creativă a tehnologiei digitale.
Elevii care au participat și muncit la acest proiect sunt:
Iulia Crișan, Darian Pop din clasa a VI- a B , Dragoș Popa din clasa I B, Delia Moldovan , Ciprian Lola, Flaviu Petean clasa a III -a A, Raluca Adi și Iulia Csep din clasa a VI -a A.
Totodată, elevul Dragoș Popa va reprezenta școala noastră la etapa natională a concursului de proiecte Made for Europe, fiind clasat pe locul I la etapa județeană.
Felicitări tuturor!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh