25
Joi, Apr
6 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 27- 30 aprilie, 2022 s-a desfășurat, la Târgoviște, jud.Dâmbovița, Concursul Național Made for Europe, care a reunit 126 de elevi din 40 de județe.
Școala noastră a fost reprezentată de elevul Popa Dragoș Andrei, cls.I B, care a prezentat Proiectul eTwinning S(ky)NAP!- a coded map of the sky, conceput și coordonat de prof. înv. primar Crișan Gabriela Ileana.
În prima zi, elevul nostru a promovat standul cu produsele finale ale proiectului, iar în a doua zi de competiţie, a prezentat proiectul propriu-zis.
În urma unei competiții acerbe, concurând de la egal la egal cu elevi de gimnaziu și de liceu, elevul Popa Dragoș Andrei a obținut mențiune, acesta fiind primul premiu de o asemenea anvergură pentru școala noastră.
Felicitări coordonatorului de proiect, d-na profesoară învățământ primar, Crișan Gabriela Ileana, elevilor școlii participante în acest proiect, precum și elevului Popa Dragoș Andrei care a susținut proiectul la nivel național.
Mulțumiri speciale colegilor care ne-au ajutat la pregătirea standului!
Suntem mândri de ei!

Școala Gimnazială “Avram Iancu” Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh