03
Dum, Iul
31 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

           Un nou început de săptămână alături de colegii noștri din Spania, Ungaria, Portugalia, Turcia, Italia, în proiectul Erasmus + ,, A lab in my pocket: application of the scientific method and experimentation with smartphones sensors”. Prima zi a constat într-un schimb cultural de impresii, musafirii fiind întâmpinați de dansuri populare, cântec de vioară, urmând ca apoi să viziteze școala noastră.

            Proiectul prevede o serie de work-shop-uri care au ca scop principal acumularea unui bagaj de cunoștințe legate de digitalizarea metodelor de predare și dobândirea abilităților de acest tip, prin raportarea permanentă la câte un experiment practic. Proiectul propune o serie de tehnici interdisciplinare care leagă științele raționale: matematică, fizică, chimie, biologie.

            Întreaga săptămână, acest periplu științific va avea loc în diverse locații care lasă loc experimentelor de diverse tipuri. Vom petrece timpul alături de ei la Fabrica de Știință, mai apoi la Muzeul de Istorie, Salina din Turda, Universitatea Tehnică din Cluj, Observatorul Astronomic, Grădina Botanică, urmând ca în Alba Iulia să vizităm muzeul Astra și câteva dintre minunățiile cu specific național din acel oraș istoric.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh