29
Vi, Mar
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În urma a câteva luni de activitate continuă și cu sprijinul primit din partea Fondului pentru un viitor mai bun în comunități, Laboratorul Ecologic, unul dintre puținele laboratoare ecologice din România pentru elevi, își deschide ușile către publicul turdean! Asociația de Părinți a Școlii Gimnaziale Teodor Murășanu așteaptă toți tinerii iubitori de știință și nu numai, să facă poate chiar primii lor pași către cunoașterea mediului înconjurător.

​​Una dintre sălile Școlii Gimnaziale Teodor Murășanu a fost dotată cu tablă interactivă incorporată cu videoproiector, sistem de sonorizare performant și un laptop la fel de performant, pentru derularea activităților de predare într-o manieră interactivă. În acest fel, tehnologia de ultimă oră este integrată în abordarea multidisciplinară a ecologiei, pentru a transforma mediul în #PrioritateaNumărul1 a Turzii!

Lansarea Laboratorului va fi marcată de o conferință de cu privire la importanța tematicilor ecologice ca abordare multidisciplinară în educație, în data de 24 mai. Persoanele doritoare să participe sunt invitate să trimită un mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Laboratorul Ecologic își propune să construiască, prin educație, o comunitate locală îndrăgostită de mediu, prin transformarea subiectelor de mediu dintr-o tematică școlară insuficient abordată, într-un punct care unește o întreagă comunitate de părinți, profesori, elevi, persoane din mediul ONG și instituții. Prin workshop-uri, expoziții și mentorat și într-o atmosferă non formală, aceștia vor beneficia de formare privind abordarea fascinantă a mediului, atitudini pro-mediu și un spațiu comunitar gratuit pentru activități ecologice.

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la activitățile desfășurate în cadrul proiectului, puteți urmări pagina de Facebook Scoala Teodor Murasanu Turda (https://www.facebook.com/profile.php?id=100063793141988).

Laboratorul Ecologic este implementat de Asociația Părinților din Școala Gimnazială Teodor Murășanu Turda, cu sprijinul Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu” Turda.

Proiectul este implementat prin programul Fondul pentru un viitor mai bun în comunități, finanțat de Lidl și coordonat la nivel național de Federația Fundațiile Comunitare din România, iar la nivel local de Fundația Comunitară Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh