18
Joi, Apr
17 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Școala Gimnazială Teodor Murășanu Turda a organizat proiectul Educație de Poveste, prin care a urmărit integrarea mijloacelor moderne digitale în activitatea de predare, susținând activități interactive cu peste 300 de elevi turdeni! Prin acest proiect s-a urmărit crearea unui mediu educațional în care profesorii sunt abilitați să lucreze cu elevii în așa fel încât să le capteze atenția și să le stimuleze interesul pentru învățare. Acest proiect este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

În era digitalizării, este important să reușim să ne folosim la maxim de resursele digitale de care dispunem, pentru a capta atenția elevilor și pentru a transforma orele petrecute la școală în momente interactive și plăcute. În cadrul acestei inițiative desfășurate, școala a avut ca și scop pe parcursul câtorva luni transformarea educației într-o adevărată aventură, prin integrarea mijloacelor moderne digitale în activitatea de predare. Încă una din sălile de clasă ale școlii a fost dotată cu resursele necesare predării digitale, precum laptop și tablă interactivă. Totodată, elevii au fost angrenați în 10 sesiuni de predare la diverse discipline, organizate de către nu mai puțin de 10 cadre didactice formate în predarea interactivă digitală.

 Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

 Astfel, Educație de Poveste a oferit atât un context de formare pentru integrarea resurselor digitale nelipsite din activitatea școlară, cât și sesiuni de predare interactivă cu elevii, dând contur unui cadru de învățare optim, interactiv și modern.

 Pentru a afla mai multe despre proiectul Educație de Poveste, puteți contacta coordonatorul proiectului, doamna Gianina Matei, la numărul de telefon 0787514839 , sau pe adresa de e-mail proiecteteodormurasanu@gmail.com.

 Pentru a rămâne la curent cu activitățile desfășurate, puteți urmări pagina de Facebook Scoala Gimnaziala Teodor Murasanu Turda.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh