29
Vi, Mar
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Vara aceasta, elevi, profesori și părinți au pus umăr la umăr pentru a aduce încă un strop de culoare și veselie la Școala Gimnazială "Teodor Murășanu".
? Pomi înfloriți, elemente din natură și pete de culori împânzesc acum pereții școlii, așteptând cu nerăbdare elevii!
❤️ Toate acestea nu ar fi fost însă posibile, fără sprijinul celor care sunt mereu acolo la nevoie și care realizează constant acțiuni pentru a sprijini educația în comunitatea noastră. Mulțumim din suflet voluntarilor, părinților și profesorilor care muncesc pentru a crea un mediu educațional plăcut și primitor pentru elevii de toate vârstele. De asemenea, mulțumim sponsorilor și partenerilor: Primăria Municipiului Turda, Compania de Apă Arieș, Asociația de Părinți, Asociația Pro Teodor Murășanu, SS Construct Proiect, EDOTEC România, Sarea-n Bucate, DDD Insecto, Transilvania Impact, Polar Tech, Iosza Antoniu Russu 3 Studio, Iar Doi, Iar Concept Studio, Herda Import Export și Awe Infra pentru colaborare și pentru demersurile realizate în dezvoltarea educației pentru noile generații!
Director,
Matei Gianina
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh