20
Sam, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Stimați părinți și dragi copii, cursurile Palatului Copiilor Cluj Structura Turda, vor reîncepe din data de 26 septembrie 2022.
Înscrierile se vor face online sau fizic, la profesorul coordonator al cercului, pe baza cererii/fișei de înscriere pe care v-o punem la dispoziție.
Cererea/Fișa de înscriere completată online se poate trimite pe adresa de email a profesorului coordonator de cerc, pe care o găsiți în tabelul anexat, sau se poate depune direct la profesor conform programului de mai jos. Aceasta se poate descărca de pe site, împreună cu Regulamentul de ordine interioară al Palatului Copiilor Cluj și Ghidul de completare online a cererii/fișei de înscriere.
Cererea/Fișa de înscriere se va completa pentru fiecare cerc în parte (și de către copiii care au frecventat în anii anteriori cursurile).
Pentru alte informații referitoare la activitățile cercurilor, veți putea lua legătura direct cu profesorii coordonatori ai fiecărui cerc, conform următorului program:
telefonic: luni-vineri în intervalul orar: 9:00-17:00
la sediile instituției: luni-vineri în intervalul orar: 10:00-14:00
Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți la activitățile noastre și să începem un nou an școlar sănătoși, bucuroși și optimiști!
 
 
Clubul Copiilor Turda 
+-------------
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh