20
Sam, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Limbile străine pentru copii pot fi interactive și sunt acum mai ușor de învățat cu Didacto! 

 Didacto s-a desprins din Asociația Gutenberg - Organizația Studenților Vorbitori de Limba Germană, din dorința de a le oferi copiilor din România metode interactive de învățare a limbii germane prin crearea unui mediu non-formal și a unei curricule adaptată pe nevoile fiecărui copil în parte.

 Am început cu un Atelier Conversațional de Limba Germană Online, oferind copiilor posibilitatea de a-și exersa abilitățile conversaționale și a-și îmbogăți vocabularul în limba germană. În cadrul acestor ateliere am abordat subiecte relevante pentru copiii mileniului III, i-am încurajat să-și expună punctul de vedere, i-am îndrumat în crearea unei gândiri critice, le-am insuflat importanța muncii în echipă dar și importanța studiului individual.

 În urma succesului acestor ateliere am introdus Cursul de Limba Germană Online pe nivele de limbă, abordând limba germană în toate direcțiile - scris, citit, vorbit, ascultat - însă am păstrat același mediu non-formal, același interes de a face din învățarea limbii germane o activitate interactivă și relevantă pentru copii. Feedbackul pozitiv ne-au îndrumat spre introducerea naturală a Cursului și Atelierului de limbă Franceză și a Taberelor de vară marca Didacto.

 Copiii cu vârsta între 8-14 ani au ocazia să testeze toate serviciile GRATUIT prin înscrierea la sesiunea demonstrativă dorită pe www.didacto.ro.

 Înaintea înscrierii copiilor la un curs marca Didacto, organizăm sesiuni demonstrative gratuite pentru ca participanții să poată vedea modalitatea de predare, să cunoască trainerul și să înțeleagă mai bine ce se întâmplă la cursurile Didacto. Așadar, copiii au posibilitatea de a testa GRATUIT orice limbă/nivel de limbă pentru a putea face alegerea cea mai potrivită.

 

 Ateliere de SPANIOLĂ, NORVEGIANĂ ȘI FINLANDEZĂ pentru copii cu Didacto

 Trimestrial echipa Didacto contactează participanții pentru un feedback amănunțit în vederea îmbunătățirii și extinderii serviciilor, pentru că dorim să fim mereu la înălțimea cerințelor copiilor și părinților care ne trec pragul. Așadar, anul acesta, în luna noiembrie, lansăm 5 produse noi: Ateliere Conversaționale Online de Spaniolă, Norvegiană și Finlandeză și Ateliere Conversaționale în Cluj-Napoca în Format FIZIC de Germană și Franceză. Copiii cu vârsta între 8-14 ani au ocazia să testeze aceste servicii noi GRATUIT prin înscrierea la sesiunea demonstrativă dorită pe pagina noastră www.didacto.ro.

 Limba GERMANĂ este cea mai vorbită limbă din Europa, urmată de limba FRANCEZĂ. Limba SPANIOLĂ este a 3a cea mai vorbită limbă din LUME. Limbile scandinave, printre care NORVEGIANA și FINLANDEZA sunt cele mai căutate de către angajatori. Știm cu toții că limbile străine prezintă nenumărate avantaje, dar acestea se extind dincolo de admiterea la școli de top sau angajarea la companii internaționale. Bilingvismul ajută la dezvoltarea capacității cognitive, îmbunătățește memoria și oferă perspective mărite copiilor prin abordarea culturilor în care limba respectivă se vorbește.

 Alături de Didacto, copiii învață limbi străine cu plăcere, într-un mediu non-formal, prin metode interactive care îi ajută să se dezvolte multivalent, să fie mai asertivi, să își dezvolte încrederea de sine, să descopere importanța muncii în echipă, să descopere culturi noi și să își crească șansele la un viitor mai bun. Vă așteptăm să vă convingeți singuri și să testați oricare curs GRATUIT pe www.didacto.ro.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh