06
Joi, Oct
39 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

biblioteca-interior

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda organizează, în perioada februarie-iunie 2016, atelier de scriere creativă pentru copiii din clasele V-VII.

Întâlnirile vor fi susţinute de profesori de limba şi literatura română  şi se vor desfăşura săptămânal, în zilele de vineri, de la  ora 17 la 18, în Sala de lectură a sediului central al bibliotecii, Str. Republicii nr. 52. Sunt invitaţi să se înscrie copii cu imaginaţie şi înclinaţie pentru creaţia literară în proză sau versuri.

Atelierul se va finaliza prin publicarea celor mai reuşite creaţii ale participanţilor pe blogul bibliotecii „Generaţia următoare”.

 

Perioada de înscriere este  14 - 26 ianuarie 2016. Înscrierea se face la sediul central al bibliotecii, personal, sau telefonic, la numărul 0264-313837, sau prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Datele de înscriere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, clasa, şcoala, adresă de e-mail/telefon.

 

VĂ AŞTEPTĂM !

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh