28
Joi, Mar
22 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

prim-turda-nou

Organizația PNL Turda vă invită să participaţi, joi, 04.02.2016, începând cu ora 17:00, în Sala Mare a Primăriei Turda, la dezbaterea: "Propunerile Institutului de Științe ale Educaţiei privind modificarea programei de studiu pentru clasele V-VIII". Precizăm că evenimentul îi va avea drept invitați pe deputații Radu Zlati și Adrian Nechita Oros, calitatea de amfitrion revenindu-i prof. univ. dr. Călin Felezeu, decanul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.

Institutul de Științe ale Educației, unitate conexă Ministerului Educației, a realizat 3 versiuni ale planului cadru pentru gimnaziu, pe care ne propunem să le analizăm împreună cu cadrele didactice implicate în procesul de învățământ gimnazial din Municipiul Turda. Părerea celor direct implicați este foarte importantă în contextul în care propunerile amintite pot duce la modificări substanțiale în structura disciplinelor de studiu la nivel gimnazial. Cele 3 variante de plan cadru pot fi consultate la adresa http://www.ise.ro/wp-content/uploads/2015/12/Propuneri-de-plan-cadru-pentru-gimnaziu.pdf.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh