18
Joi, Apr
17 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Alexandra_Ilies

Cluj, 1 martie 2016 - Principiile sănătoase și cu bază științifică pentru creșterea copiilor reprezintă coordonatele principale ale educatorului parental Alexandra Ilieș. Formator acreditat de către Ministerul Educației, Alexandra Ilieș prezintă părinților tehnici de parenting prin iubire, o platformă ale cărei baze au fost puse în urmă cu 6 ani.

Bazat pe studii recente, validate științific,care lasă în urmă abordările psihologiei behavioriste, Parenting prin iubire pune accentul acolo unde e cu adevărat important – pe emoțiile și motivațiile care stau la baza oricărui tip de comportament, fie el de copil sau de adult. Studii care aprofundează fiziologia și dezvoltarea neurologică a creierului în copilărie, care recunosc nevoia de iubire ca pe una înnăscută, nu dobândită prin răsfăț, și care demonstrează că eforturile pe care le facem pentru a le oferi copiilor un atașament securizant sunt înzecit răsplătite de adulții împliniți, echilibrați și pozitivi care vor deveni.

 

Dragostea părintească nu justifică orice. Educația dictată de instinct nu este mereu suficientă. Noi, adulții, avem nevoie de multă informație pentru a face din copiii noștri oameni mari. La cursul de Parenting prin iubire, părinții află cum să rămână mereu empatici și conectați la trăirile copilului lor. Chiar și atunci când simt că sunt împinși mult dincolo de propriile limite ale răbdării și ale înțelegerii. – Alexandra Ilieș

 

La Parenting prin iubire, părinții află informații foarte importante și utile despre:

  • Cum funcționează creierul unui copil
  • Cum ne gestionăm furia în relația cu cei mici
  • Ce alternative avem la stimularea prin recompensă sau pedeapsă
  • Cum ne lăudăm copilul, în așa fel încât ”să nu i se urce la cap”
  • Cum încurajăm copilul să fie independent.

 

 

 

Totodată, formatorul parental Alexandra Ilieș aduce, în cadrul workshop-urilor pe care le realizează, și informații pentru situații concrete. Sunt o mulțime de părinți care ar vrea să știe ce anume pot să facă atunci când copilul țipă și se trântește pe jos, cum introducem bunicii și principiile lor în educația copiilor, cum se gestionează agresivitatea copiilor îndreptată spre părinți sau spre alți copii sau cum gestionează plăcerea de a spune minciuni a unor dintre copii.

 

Sâmbătă, 5 martie, începând cu ora 10.00, Alexandra Ilieș lansează platforma online www.parentingpriniubire.ro și susține două seminarii gratuite în cadrul cărora vor fi prezentate și analizate situații concrete și ajutătoare în educarea copiilor.

 

 

 

Pentru mai multe informații contactați:

Anca Ionescu

Attitude PR

0747.50.10.16

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh