16
Ma, Apr
13 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Viitorii IT-iști de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Turda se află pe lista participanților la cea de-a III-a ediție a programului "Descoperă-ți pasiunea în IT"

Și pentru că lucrurile frumoase trebuie share-uite, organizatorii invită pasionații la festivitatea de închidere a programului Asociației For IT, eveniment care, pentru prima dată, va conține și o expoziție/prezentare a aplicațiilor celor 20 de echipe participante, urmată de festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului pe echipe și individual, premiile, mai mult decât generoase, fiind oferite de partenerii Asociației For IT.
Echipa turdenilor, intitulată Glimpse a dezvoltat „Lockee”, o soluție IoT bazată pe hardware (Arduino), o aplicație de Android și portal web. E scurt, o încuietoare universală controlată remote de pe platformele menționate, cu conexiune prin internet, cu facilități register, login, partajare a lacătelor – default sau pe o perioadă de timp și alte features. Mentorul echipei Glimpse de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” este Bogdan Sturza – FORTECH.

 

Evenimentul este programat pentru joi, 29 septembrie 2016, ora 16.00, Aula FSEGA, strada Teodor Mihali nr 58-60, Cluj-Napoca.
Alăturat puteți vedea lista celor 20 de aplicații realizate de elevii clujeni precum și un clip de prezentare a uneia dintre acestea: Flashcards - o aplicație web care te ajută să înveți. 



Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh