20
Sam, Apr
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Președintele Consiliului Județean, Alin Păunel Tișe, a demarat săptămâna trecută o serie de deplasări în teritoriu. Dintr-o dată, după aproape trei ani de la preluarea funcției, și-a amintit de existența oamenilor de la sate, așa că și-a pus paunel tiseîn mișcare aparatul politic, combinata PNL-CJ Cluj, plus aripa UDMR, pentru a ajunge în „inimile” oamenilor pe care i-a uitat până acum. Ce să-i fi adus aminte de alegători lui Păunel Tișe, această „prințesă” retrasă în turnul de sticlă a Cj Cluj, de unde se luptă punând mesaje la boxe cu zmeii de la Aeroportul clujean? Cu siguranță șeful organizației județene, Daniel Buda, superiorul președintelui județean în ierarhia partidului, l-a scos din „turnul de fildeș” și l-a trimis să-i aducă voturi, că îi place la Bruxelles. Vorba aceea: salariu mare, muncă puțină...

Așa că, dacă-i ordin, cu plăcere, Păunel Tișe a purces pe drumuri de munte, mai ales în fiefurile liberale, pardon, post-democrate, pentru ceea ce el a numit „Audiențe în teritoriu ale conducerii Consiliului Județean”. Așa că, în weekend-ul care a trecut, Tișe &co. s-au bucurat de aer curat, cu iz de grătare și mitei în comunele Gilău, Băișoara, Valea Ierii.

Până aici v-am spus ce caută Tișe în teritoriu, că doar nu credeți că, dintr-o dată, îi pasă de oamenii din comunele clujene. În cele ce urmează, ca să realizăm o informare echidistantă a cititorilor noștri, vă redăm versiunea oficială a ce înseamnă aceste „audiențe în teritoriu”, așa cum ne-a transmis Consiliul Județean Cluj, iar dvs, dragi cititori, nu aveți decât să alegeți versiunea care vi se pare mai plauzibilă:

„Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a continuat la sfârșitul săptămânii trecute, seria întâlnirilor cu cetățenii județului Cluj, în cadrul programului „Audiențe în teritoriu”.

Împreună cu vicepreședintele forului administrativ județean, domnul Marius Mînzat și cu reprezentanți ai mai multor instituții cu competențe în dezvoltarea infrastructurii de transport și utilități publice din mediul rural, președintele Alin Tișe s-a întâlnit cu locuitori din comunele Gilău, Băișoara și Valea Ierii.

Extrem de aplicate, discuțiile s-au axat pe problemele specifice cu care se confruntă localitățile vizitate, respectiv pe perspectivele de dezvoltare zonală și pe modul în care Consiliul Județean poate veni în sprijinul lor. De altfel, scopul audiențelor în teritoriu este acela ca, în urma discuțiilor cu cetățenii și cu reprezentanții autorităților locale, conducerea forului administrativ județean să poată veni cu inițiative și soluții cât mai adaptate, menite să răspundă exact nevoilor extrem de specifice ale fiecărei comune în parte.

Întâlnirile cu cetățenii județului vor continua și în zilele ce vor urma”, ne informează Biroul de presă al Consiliului Județean Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh