25
Joi, Apr
6 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au realizat, în perioada 2-4 octombrie a.c., o serie de activități în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, fiind totodată verificate aspecte privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid-19.controale politie

 De asemenea, polițiștii rutieri angrenați în activitățile derulate, au acționat cu scopul impunerii unei discipline rutiere în rândul participanților la trafic și respectării legislației în vigoare.

 În contextul stării de alertă, au fost verificate astfel mijloace de transport în comun, societăți comerciale și lăcașuri de cult, fiind constatate 3 abateri de la normele prevăzute de Legea 55/2020.

 Alte abateri înregistrate au impus aplicarea a 47 de sancțiuni contravenționale, acestea reprezentând cu preponderență încălcarea normelor rutiere, dar și a celor privind conviețuirea socială, a ordinii și liniștii publice.

 În cadrul acțiunilor, polițiștii au depistat un tânăr de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism neîmatriculat şi cu numere false, deşi nu deţinea permis de conducere. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie a unui autovehicul cu număr fals, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh