24
Mie, Apr
6 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul Covid-19, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii Inspectoratului de Politie Județean Cluj, în colaborare cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, desfășoară zilnic activități de verificare a respectării măsurilor de prevenire politiea răspândirii SARS-COV2, pe raza întregului județ.

 Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost verificate circa 500 de persoane și peste 110  societăți comerciale, privind respectarea măsurilor impuse în această perioadă.

 În urma controalelor derulate, au fost aplicate 29 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor privind măsurile de protecție individuală.

 Totodată, au fost verificate peste 300 de mijloace de transport în comun.

 Recomandăm cetățenilor să respecte în continuare măsurile de distanțare fizică, să poarte mască de protecție pentru a-și proteja propria sănătate, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

 Pentru siguranța comunității, forțele de ordine vor acționa zilnic pe raza întregului județ.

 Exemplu semnificativ

 În intervalul 20.00-22.00, polițiștii au derulat verificări pe strada Piezișă, privind respectarea măsurilor de protecție în contextul prevenirii răspândirii virusului Covid-19.

 Astfel, în urma nerespectării prevederilor Legii 55/2020 privind purtarea măștii de protecție în zonele aglomerate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh