20
Sam, Iul
3 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cristian Matei, primarul Municipiului Turda a anunțat pe pagina sa de Facebook că în minivacanța de Rusalii, Salina Turda a înregistrat un nou vârf al numărului de vizitatori.salina turda

Peste 10.000 de turiști, veniți din toate colțurile lumii, au preferat să-și petreacă weekend-ul prelungit în cel mai frumos loc subteran.

„A fost stabilit un nou record de vizitare al Salinei Turda în minivacanța de Rusalii.

Ademeniți de frumusețile găzduite de salina noastră, au fost mulți turiști care au optat pentru un sejur complet în orașul nostru. Așadar, atât pensiunile, hotelurile cât și restaurantele din oraș, au fost ocupate într-o proporție foarte mare în acest weekend prelungit. Ei bine, iată cum Salina Turda, poarta spre inima Transilvaniei, pune orașul nostru pe harta turiștilor de pretutindeni. Desigur, bucuria e cu atât mai mare cu cât vedem că mulți dintre turiștii care ne-au trecut pragul revin cu drag în orașul nostru.

Am certitudinea că acesta este doar începutul, iar în perioada următoare orașul nostru va găzdui și mai mulți oaspeți. Vă asigur că la fel ca și până acum, voi întreprinde toate demersurile necesare pentru ca potențialul turistic al orașului nostru să fie pus în valoare așa cum se cuvine", a ținut să transmită primarul Cristian Matei, turdenilor.

Pin It